Zongorahangolás és zongoraszállítás

Zongoraszállítás
06 / 20 / 916-07-96
Roflics János

Küldhet nekünk üzenetet, kereshet minket telefonon is: 30/2141690, Jaksov Borisz és 20/9160796, Roflics János

Zongora szállítás

A zongora csodálatos hangszer, egy gyönyörű játék, hogy mindig megteremti a fül, és mély érzelmek ad. A zongora a házban gyakran venni, mint egy jel a finom íz a tulajdonosok. Finom dolog, mint a zongora különböző, és a bonyolultságból tervezés, valamint olyan törékeny, ezért alapos karbantartást igényel, és persze, a szállítás vagy a beltéri, javítás során különös figyelmet hol található. Cégünk zongora és zongora szakmai szolgáltatások.
Dolgozunk a piacon sok éven át a hangszerek szállításában, és megértjuk a komplexitás és a felelősség ezt a munkát. Nem mindenki lesz képes előadni egy ilyen feladat pontosan szakmailag. Mi ezt tökéletesen tudjuk, hogyan kell kezelni egy ilyen törékeny, és nehéz tárgy mint egy zongora.

Mindig biztosítunk:
pontosság és a figyelmet a munkahelyi: nem részletesen: string, sem a kulcs vagy a pedál nem érinti;
pontosság és a hatékonyság;
a képesség, hogy ne csak a zongora, hogy a haza, de is emelés a padló eszköz, mint elhelyezés egy szobában-közlekedés és beállítása után folytatni. Zongora hangolás tapasztalt szakembereink szakmailag fogja végrehajtani.
Ne feledje, hogy zongora szállítás nem egy egyszerű feladat, és foglalkozni vele elszigetelten lehetetlen, mert ilyen nagy hangszer (különösen a zongora) súlya elérheti a több száz kiló. Így kell viszont, hogy a szakemberek, ami mi vagyunk.
Mit kell tudni a szolgáltatásainkat, a hangszerek szállítása

Amellett, hogy a szállító zongorák kínálunk szolgáltatások újrahasznosítás és eltávolítására a különböző hangszerek.

Zongoraszállítás

Zongoraszállítás

Categories:

Comments are closed.