Zongorahangolás és zongoraszállítás

Zongoraszállítás
06 / 20 / 916-07-96
Roflics János

Küldhet nekünk üzenetet, kereshet minket telefonon is: 30/2141690, Jaksov Borisz és 20/9160796, Roflics János

Ön rendelkezik zongorával vagy pianínóval, illetve tervezi azok vásárlását és szállítását. A cégünket zongora és pianínó szállításával foglalkozik.
Sok éve ezelött kezdtük zongorák és pianínók szállítás feladatok ellátását, többek között zongorák, pianínók szállítását, valamint egyéb hangszerek, érzékeny berendezések költöztetését. Kollégáink sok éves gyakorlattal rendelkeznek zongoraszállításban

Zongoraszállítás, hangszerszállítás, pianínószállítás egyszerűen az ország bármely pontjára és akár külföldre is.

A zongoraszállítás a hangszer súlyára nézve nem csak egy nehéz feladat, hanem komoly szakértelmet is igényel. Nagy értéke és külső-belső sérülékenysége miatt a hangszere szállítását fokozott figyelemmel és körültekintéssel, az erre szakosodott kollégákkal végezzük.

A zongoraszállítás egyszerre művészet és tudomány is, mivelhogy ennek az érzékeny hangszernek nemcsak lelke, hanem körülbelül 1000 mozgó darabja van és több mint 200 húrral rendelkezik, ezáltal a legkisebb sérülés is komoly rongálódást okozhat.

Fontos, hogy olyan szakemberekre bízza a zongoraszállítást, akik megfelelő gyakorlattal, profi eszközökkel és komoly hozzáállással garantálják, hogy hangszere sérülésmentesen érkezik meg az új helyre.

A XX. században, hogy tartsa otthon zongorát, hihetetlenül divatos. Mindenki próbált zongorázni vagy amatőr módon, vagy prófi színten.
A fejlődés elektronikus zongora vált fokozatosan kiszorítsa a kompakt és hordozható szintetizátor. Ebben az összefüggésben a szállítása és ártalmatlanítása a régi nagy szükség volt, vagy leromlott eszközök-zongora szállítás lett a közös szolgáltatás.

A fő probléma, a közlekedés, hogy a zongora egy nagyon nehéz és nagy cikk, egy független mozgalom, hogy az épületen belül is súlyosan veszélyes lehet. A súlya körül 150-400 kg, a zongora 800 kg is lehet. Ezen túlmenően számukra nehezen megfogható, megbirkózni az ilyen tételek a mozgalom így csak jól képzett szakember.

Hozzáteszi, hogy szabadság terjedelmes szemét a lakossági háza táján, így a régi zongora be kell hozni a különleges helyre. Ehhez szüksége van egy teherautóra.

Az eszköz, amely megőrizte a relevancia, szükség lehet szállítására, és itt van, ahol kell, hogy legyen nagyon óvatos, mert a belső mechanizmusa a zongora, hihetetlenül törékeny és szeszélyes. Ő nyomja, remegés, hőmérséklet, nedvesség, szárazság, és erős irányultsága drámai változások. Ajtó ajtófélfa ütköznek, vagy más kemény felületre vezet a kár és a korai bontás a zongora.

Annak érdekében, hogy csökkenti a valószínűségét, törés, és megőrizze az eszközt használja, légpárnás fólia, mely zongora több réteg borítja. A csomagolóanyag nem csak védi a készüléket, hanem a lakkozott kivitelben, ami így könnyen karcolás. Zamatyvaût mozgó alkatrészek a madzagot. A zongora mozgatói szállítására használni kocsik széles pántok és horog. A berakodás segítségével a gidrolifta és a teher biztosítása, fém bilincsek és hevederek segítségével kell végrehajtani.

Figyelembe véve a fentieket, tudjuk, hogy egy ésszerű következtetés, hogy az ügy nem egyszerű-zongora szállítás. Olcsó akarat csinál ilyen munka. Áraink a legalacsonyabbak között vannak. Soha nem a zongora, a közlekedés nem volt annyira minőségi és hozzáférhető ugyanabban az időben.

A zongorák emeletekről vagy emeletekre szállítása során vannak olyan helyzetek, amikor különleges technikákat is kell alkalmaznunk (pl. ablakon vagy korláton keresztül való felhúzás, esetleg leengedés), illetve extrém esetben egyéb kisegítő eszközöket kell bevetnünk, ami lehet felépített külső bútorszállító lift, vagy akár daru is.

A zongorák, pianínók minimális elhangolódása elkerülhetetlen, nem csak mozgatásukból adódóan, hanem a megváltozott klímakörülmények miatt is, ezért hozzánk fordulva egy profi zongoraszállítást követően igény esetén hangoló mestert is tudunk biztosítani. Hosszú évek szállításai során több száz hangszert sérülésmentesen adtunk át megbízóinknak.

Költöztetéshez válasszon, profi költöztető céget, előzetes egyeztetés alapján rendelkezésére állunk. Irodák és magánszemélyek költöztetése, hagyományos módon, vagy csomagolással is! A költöztetésnél felmerülő bármely felada.

Minden zongorával, pianínóval, orgonával vagy cimbalommal kapcsolatban felmerülő problémára a lehető legjobb megoldást nyújtsa. Szolgáltatások Örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére a szolgáltatásokkal.

Ha egy igazán megbízható szállítót, költöztetőt keres zongorájának, pianínójának kedvező áron, referenciával, jó helyen jár. Megrendelést akár magánszemély, akár közület, pl. zeneiskola is leadhat, igény szerint biztosítással.

A zongora szállítása megtisztelő és egyben megterhelő feladat is. Pontosan ezért nem mindegy, hogy kire bízza ezen érzékeny hangszer szállítását, mely több száz apró alkatrészből áll. Egy apró rossz mozdulat vagy egy centiméter elmozdulás már jelentős károsodást okozhat nemcsak a hangszerben, hanem a szállítóban is. Ezért nem ajánlott, hogy Ön, saját eszközeivel szállítsa zongoráját, vagy rossz kezekre bízza hangszerét, mert komoly, maradandó egészségkárosodáshoz, hangszersérüléshez vezethet egy apró hiba is. A zongora vagy pianínó szállítása nemcsak címről címre, hanem emeletről emeletre, szobáról szobára megoldott, tehát Önnek csak a helyzetmeghatározás a dolga, nem kell a hangszerhez nyúlnia, arrébb tennie. A költöztetés során a kifinomult módszernek köszönhetően a behangolt zongora átszállítást követően ritkán igényel újrahangolást, amennyiben igénye van rá, a megfelelő szakembert biztosítani tudom az újrahangolásra.

Zongorahangolás, pianínó hangolás, felujítás, zongoraszállítás, vétel, eladás

Zongorahangolás, pianínó hangolás, felujítás, zongoraszállítás, vétel, eladás

Categories:

Comments are closed.