Zongorahangolás és zongoraszállítás

Zongoraszállítás
06 / 20 / 916-07-96
Roflics János

Küldhet nekünk üzenetet, kereshet minket telefonon is: 30/2141690, Jaksov Borisz és 20/9160796, Roflics János

Zongora vagy pianínó hangolás egy viszonylag egyszerű folyamat, bár sokan azok közül akik “, hogy hogyan”, tartsa titokban. És az interneten, ott gyakorlatilag nincs információ arról, hogyan lehet beállítani a zongora, maga is. Szinte mindenki, aki ebben a kérdésben, szembe találja csak ajánlat vásárolni oktatási anyagok, ajánlat, beiratkozik a tanfolyamok, vagy még a tapasztalt tuner közvetlenül a nastrojŝike és a koordinátákat. Online mester találunk elég ahhoz, hogy a választás. Ne vitatkozz, néha közöttük van valóban igazi mesterek és szakemberek.

Akkor gyorsan sajátítsák el az elemi technika segítségével az utasításokat ezen az oldalon, de egy jó dallamot zongorára testreszabás, vagy zongora kell készség. Zongora vagy zongora beállításával igényel különleges türelem és a gyakorlat. Egy jó teljes és lédús hangzású többre van szüksége (szigorítása) vonósok. Szakmai zongora mesterek szükséges év, hogy tanulmányozza az árnyalatok. Egyszerűsített megközelítést, ezt itt lehet hasznos azoknak, akik szeretnének csinálni anélkül, hogy szakmai zongora és zongora hangolás csak egy kis idő, részére azok ki akarhoz kísérlet. Persze vannak időszakok, amikor még a professzionális zongora tuner nem hajlandók csípés a szerszám részére némely ok. Ebben az esetben ez a módszer is legalább segít testre zongora.

De a zongora egy kifinomult eszköz. Néha bonyolult-hoz készlet ez megjelöl, ha visszautasított. Ezen kívül szükség lehet állítsa be a hangot a mechanika, hogy egy jó minőségű beállítás. Egy zongora, vagy egy zongora, amit néhány éve nincs beállítva, szükség lehet konfigurálni a megnövekedett társadalmi rendszer. Lényegében szakmai mester zongorahangoló teszi speciális konfigurációt, így többször is áthalad, beállító minden mindaddig, amíg az oktávot a zongora dallam.

Légy óvatos! Ha gondatlan és hanyag elintézés, tudod vágni a húrok, visszafogja, vagy más felosztása károsodásának megelőzése érdekében. Ennek eredményeként elvégzésére csere kampókat kell vonósok és ellenőrzési mechanika. Ez a fajta kísérletek költeni olcsó zongorák, hogy jó állapotban vannak. Nem hiszem, hogy szükségem van egy drága vagy antik zongora és zongora testreszabására.

De mégis, egymástól függetlenül beállítható a zongora. Leírom a legegyszerűbb módszer, sebaj zongora. Még akkor is, ha nem érzi magát benne, akkor legalább helyes a pontatlanságokat.

Nem ajánlom, házi készítésű anyagok és eszközök tuning egy zongora. Jó, minőségi eszközök használatával lesz jobb eredményeket, kevesebb problémát, és kevésbé valószínű, hogy kár a zongora.

A zongorahangoláshoz kell:

1. Gumi ék vagy “helyettes”. A kényelem az ékek akkor lehet hasznos, különböző méretekben. A zongora vagy a zongora dallam szükséges legalább két ékek. Nem lesz képes-hoz néma a húrok az ujjait, még akkor is, ha van három keze. A hőt a tippeket az ujjaival hatására a fém bővíteni a húr. Egyszer a karakterlánc van beállítva, majd át egy kis időt, lehűl, és összeomlik befelé. Ezért a konfigurációja hibás lesz. A költségek mintegy 50 rubelt egy ék.
[Eszköz megszokott zongora]

2. A konfigurációs kulcs. Sőt a speciális fogantyú megfordulnak, a gép. Vannak sok különböző kulcsok. A legjobb modellek, véleményem szerint a cserélhető fejek, abban az esetben, ha Ön találkozás javítás (nagyobb) kolkom. Nem vásárolnak olcsó kulcs vele csinálni, kemény munka, és kemény, hogy úgy érzi, a beállítás. Átlagos költsége körülbelül 3-5 ezer p jó sorozata.
[Elektronikus zongorahangoló]

(3) az elektronikus tuner. Tudod persze használ egy hangvilla, de túl nehéz. Elektronikus tuner segítségével sokkal könnyebb és gyorsabb zongora dallam. Segítségével olyan olcsó, amelynek célja pontosan a tuning egy zongora. Hangológép 1-2 k r átlagára. Kifinomult elektronikus tunerek zongora helyett egy hangvilla sok szakembernek szabni, de az ára nagyon magas.

4. kiegészítő fényforrást. Alapvető asztali lámpa azáltal, hogy a felső fedelet a zongora is használhatja.

Igen folytassa a zongora hangolás

1. próbálja meg, hogy te egy szobában egyedül. Terjed ki az ajtót, hogy elkerüljék a környezeti zajokra és a zaj. Zongora hangolás koncentrációt igényel.

2. az oktáv, egy átlagos pontszámok “az” a “előtt”, a második oktáv első oktáv beindításához. Minden kalapács üt egy-három zongora vonósok. Válassza ki a húr beállításához, ha három, két másik bilincs gumi ék, behelyezése között a húrok. Gondosan, keresse meg a konfigurálni kívánt karakterlánc gitár. Csatlakoztassa a tuner és telepítés

Zongora vagy pianínó hangolás

Zongora vagy pianínó hangolás

Categories:

Comments are closed.