Kérdés-Válasz - Zongora, zongoraszállítás, zongorahangolás, pianínó hangolás, felujítás, vétel, eladás
Borisz jelenleg 8 kérdésre válaszolt, 1426 kérdéss válaszra vár.
You're currently viewing the latest 5 questions.
Pages: [1] [2]

Questions, and answers too.Submitted by... (asc.)
Q. Azt szeretném kérdezni, hogy a honlapon a Petrof pianínó demóhanganyagában elhangzott darabnak mi a címe?Szeretném megtanulni.Köszönöm!
A. Scott Joplin - The Entertainer
bartolini542@gmail.com Krisz
asked: 26-Aug-11
Q. Használt pianínót készülünk venni, a lakásban keressük a helyét. Tudni szeretnénk, mi az optimális körülmény a hangszer számára homérséklet, páratartalom stb. szempontjából? Köszönettel: D. Veronika
A. Túl nedves és túl száraz levego árt a zongoranak. Normál homérséklet 12-25 fok, a páratartalom 50%-60%. Nem lehet elhelyezni a készüléket a futotestek, ablakok és külso falak melett. Ez okozhat repedés vagy duzzanat. Távolság futoberendezések-, ablakok- és külso falaktól legalább 1,5 m. Meg kell védni a hangszer a huzattól, közvetlen napfénytol.
D. Veronika
asked: 22-Mar-11
Q. Arra lennék kíváncsi, hogy Pécsrol Budapestre kb.mennyiért szállítanak pianinót? Köszönöm!
A. Nagyon körülbelül 50 EFt
Komlósi Anikó
asked: 12-Apr-10
Q. Szeretnék eladni egy lambert pianinót csak nem vagyok az árakal tisztába,ehez szeretnék segitséget.Vagy telefonszámot aki tud ebben segiteni,elöre meg köszönném
A. Az ár változik a hangszer állapotától, méretétol, és márkájától függoen. Több adat kellene.
lesti erika
asked: 12-Jan-10
Q. Üdvözlöm! Gyermek korom óta tulajdonomban van egy Karl Kutschera páncéltokés zongora. Több helyen van rajta különbözo felirat. El kell adnom sajnos helyhiány miatt, de nem vagyok tisztában vele, hogy mennyiért lehet eladni, hol és hogyan kezdjem. Tudna mondani pár szót a zongoráról és egy kb irányárat? Jó állapotban van, minimális felújításra lehet hogy szüksége lenne ( nincs benne zár, egy helyen meg van perzselodve gyertyától)
A. Nem valószínu, hogy sokat érne a hangszeré mint hangszer. Esetleg egy régiség muérto érdeklodne irányában
Éva
asked: 23-Nov-09

Zongora és pianínó